Wie zijn wij
PhiNederland Opleidingen is een Erkend Opleidingsinstituut en geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en bij ANBOS. Je kunt je voor verschillende cursussen aanbieden als model. Onze cursisten voeren de behandeling onder het toeziend oog van onze ervaren Master en assistente uit. Phinederland biedt zowel internationale en nationale opleidingen aan en is hiermee nummer 1 genomineerd in Nederland.

Model
PhiNederland is continue op zoek naar modellen voor verschillende cursussen, omdat onze cursisten niet altijd zelf een model mee kunnen nemen. Als je op de modellijst staat, wordt er als eerste contact met je opgenomen als Phinederland een model zoekt.

Algemene eisen model
Bij het zoeken van geschikte modellen voor onze trainingen hebben wij algemene eisen opgesteld. Dit zorgt ervoor dat PhiNederland en het model niet voor verassingen te komen staan. Als je twijfelt of je in aanmerking komt als model, kan je altijd duidelijke foto’s mailen.

– Niet zwanger, of borstvoeding geven
– Volledig gezond
– Geen chronische huidziekten (bijvoorbeeld eczeem) – Geen contactallergie
– Geen bestaande PMU
– Geen diabetes
– Geen gebruik roaccutane (voor acne)
– Geen plastisch chirurgie in de afgelopen 3 maanden – Geen fillers, botox in de afgelopen 3 weken
Let op: modellen dienen op de aangegeven tijd te komen. Wegens de cursus is het niet toegestaan dat modellen ruim van tevoren komen en blijven wachten na de behandeling.

Uitvoering
De behandeling wenkbrauwen worden volledig getekend en geplaats door onze Master Sule. Alle andere cursussen worden geheel uitgevoerd onder begeleiding van Master Sule of Master Assistente Ozlem

Bevestiging
Wij zullen je aanmelding registreren in onze modellenlijst en houden contact wanneer er een model nodig is voor de cursist. In de bevestiging ontvang je de hoognodige informatie met de datum en tijd. Onze cursussen worden gegeven op onze eigen locatie – Academy in Badhoevedorp.

Wij vragen bij de bevestigmail eenmalig een aanbetaling van € 25,-.
Hiermee wordt o.a. voorkomen dat modellen niet op komen dagen en de cursist kan rekenen op de aanwezigheid van het model. De aanbetaling van € 25,- word op de Academy verrekend van het hele bedrag. (Zie onderstaand de prijzen)

Nabehandeling
Wij adviseren om na de behandeling, gelijk een Touch up in te plannen voor de wenkbrauwen. Ook is het mogelijk om binnen 10 weken zelf een afspraak te boeken via https://www.phistudio.nl/afspraak-maken/ voor het bedrag van 150 euro.
Je bent zelfverantwoordelijk voor het maken van een afspraak, indien de 10 weken verstreken zijn betaal je de normale Touch up tarieven.
Nabehandelingen kunnen ingeboekt worden bij masters en assistentes van Phinederland.

Schrijf je hieronder dus snel in als model voor onze behandelingen bij Phinederland opleidingen. Er is geen einddatum verbonden aan jouw aanmelding als model. Afmelden kan door te mailen naar: info@phinederland.nl