Wat is PHIBROWS MICROBLADING

PhiBrows Microblading is een hyperrealistische techniek om de wenkbrauwen handmatig te tekenen (met behulp van microblading). PhiBrows is tegenwoordig een van de meest populaire schoonheidsbehandelingen dankzij de vele voordelen die het de klanten biedt.

Gemiddeld vragen gecertificeerde Phibrows artiesten tussen de € 350 en € 650 per behandeling, dit betekent dat je de investering in de opleiding met 5 tot 10 klanten hebt terugverdiend!

DE CURSUS PHIBROWS MICROBLADING 

De cursus is een 3 daagse opleiding inclusief gratis toegang tot onze Craftmaster Online Academy twv €1200,- waarin je je kennis en vaardigheden kunt optillen naar een hoger niveau. Deze opleiding is bedoeld voor zowel beginners als ervaren specialisten die de phibrows techniek wilt leren. Tijdens de cursus leer je alles over de phibrows microblading techniek en krijg je alle informatie omtrent semi permanente make-up.

Met onze unieke begeleidingsprogramma van minimaal 6 maanden zul jij hiermee ook met de dag opgeleid worden tot een succesvolle phibrows artist met als doel te voorkomen dat je na onze opleiding elders de behoefte krijgt om bij te scholen. 

We staan bekend om onze unieke coaching programma, persoonlijke aandacht en persoonlijke begeleiding. Wij geven niet zomaar een cursus in een bepaalde techniek, wij zorgen ervoor dat jij op de juiste manier met succes de behandelingen kunt starten na de opleiding.

Naast alle voordelen in onze manier van opleiden zorgen we ook dat jouw social media een flinke start boost krijgt dankzij onze speciale marketing programma. Krijg actieve volgers, comments & likes!

Na de opleiding krijg je ook toegang tot onze besloten groep voor dagelijkse tips & tricks. Er zijn geen diploma’s vereist voor het volgen van deze opleiding. Nadat de opleiding is afgerond ontvang je het officiële certificaat.

WAAROM PHIBROWS CURSUS VOLGEN?

PhiBrows Microblading training is niet zomaar een gewone wenkbrauwtekencursus. PhiBrows Microblading is het enige merk voor microblading ter wereld, waardoor onze artiesten meer kunnen verdienen en een internationale carrière kunnen opbouwen. Tijdens de PhiBrows Microblading training krijgen onze cursisten vanaf de eerste dag ondersteuning van Phi Academy, en die ondersteuning duurt gedurende hun hele loopbaan, niet alleen tijdens de training. Tijdens de cursus passen onze studenten geavanceerde microbladingtechnieken toe, leren ze over de huid, speciale regels met betrekking tot hygiëne, huidverzorging, maar ook over manieren om klanten te vinden en een kwaliteitsrelatie met hen op te bouwen. Wat PhiBrows-studenten vanaf het allereerste begin onderscheidt van anderen, is de exclusieve kans om de microblading-vaardigheid bij de bron aan te nemen - bij de PhiAcademy, de plaats waar moderne microblading is ontstaan. Branko Babić, de maker van de PhiBrows Microblading-methode en oprichter van de PhiAcademy, heeft een compleet andere methode ontwikkeld die niet alleen gaat over het leren van wenkbrauwen, maar ook gericht is op het ontwikkelen van de hele carrière van onze studenten via de beroemde PhiAcademy Hexaplan.

wat ontvang je naast de cursus
 • Craftmaster online academy twv €1200,-
 • Phibrows Shading (combinatie techniek) online twv €600,-
 • Standard of premium Phibrows pakket voldoende voor minimaal 80 behandelingen. 
 • Begeleidingsprogramma van Grandmaster Sule Ozlem Sari
 • Aanvullende cursussen: hygiëne expert, first class service, get more clients & skin expert
 • 10% korting alle salon benodigdheden
 • Gratis terugkom dagen.
 • Social Media hulp programma
 • Deelname besloten groep
 • Toonbaar op Phi World Map als behandelaar
 • Officiële Phibrows Certificaat en unieke eigen Logo.
programma

De cursus phibrows microblading start met de tweedaagse live workshop van 10:00 tot 17:00 uur. De eerste dag staat o.a. in het teken van de theorie, hygiëne, teken van de vorm en tekenen van de hairstrokes. Op de tweede dag wordt onder begeleiding van Grandmaster Sule Ozlem Sari gewerkt op een live model, wat tot doel heeft de deelnemers te laten ervaren hoe het is om te werken op echte huid.

Dag 1: 10:00 – 17:00

- Kennismaking
- Theorie phibrows
- Informatie technieken binnen semi permanente make up
- Intake advies en werkwijze
- Huidleer
- Theorie Naalden
- Introductie machines
- Golden ratio voortekenen van de wenkbrauwen
- Oefeningen phibrows op latex (kunsthuid)
- Pigmentenleer
- Cover Up behandeling informatie op bestaande pmu

Dag 2: 10:00/17:00

- GGD hygiëne richtlijnen
- Voorbereiden werkruimte
- Praktijk golden ratio & browmapping op modellen
- Praktijk phibrows op modellen
- Nazorg
- Marketing & social media
- Klantenwerving
- Vragenronde
- Deelname Certificaat Uitreiking

Dag 3: Theorie / Praktijk herhaling op aanvraag in te plannen.

Kosten

De totale kosten van de opleiding is afhankelijk van de gekozen pakket.
Standard kit €2195,-
Premium kit €2795,-

Onze opleidingen zijn btw-vrijgesteld. 

certificaat

Aan het eind van de tweedaagse cursus phibrows, ontvangen alle deelnemers een officieel PhiBrows deelname certificaat. Om een gecertificeerd PhiBrows artiest te worden en op de PhiBrows wereldkaart te worden opgenomen als behandelaar, dient de student aan te kunnen tonen dat hij of zij in staat is:
1 strokes op latex te kunnen tekenen;
2 een symmetrische vorm van de wenkbrauwen op een live model te kunnen tekenen;
3 strokes op een live model te kunnen aanbrengen (behandeling op een live model).
4 Theoretische examen behalen

Bovenstaande stappen worden aangetoond door het succesvol passeren van de alle levels in de Craft Master applicatie. Gemiddeld hebben studenten 2 tot 4 maanden nodig om alle levels van de Craft Master applicatie te passeren.

Indien niet voldoende wordt geoefend, kan dit traject langer duren.

craftmaster

De opleiding bestaat echter uit een langer traject dan de twee live dagen. Je blijft namelijk 6 maanden lang, dagelijks in contact met je master via de ‘Craft Master’ Applicatie.

De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, hoe om te gaan met instrumenten, tekenen van de vorm etc.) met veel foto en video materiaal.

De App bestaat naast de theorie, uit 12 levels (opdrachten) die door de student gepasseerd dienen te worden, om de microblading opleiding te voltooien. Via de app upload je foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1).

Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je microblading skills. Als je alle 12 levels succesvol hebt gepasseerd, behaal je het “Golden Certificate” en wordt je opgenomen op de wereldkaart van de PhiBrows artiesten.

De gemiddelde tijd die nodig is voor het verkrijgen van dit certificaat, ligt tussen de 2 en 4 maanden. Dit staat gelijk aan ongeveer 150 uur oefenen.

 

Opleidingspakket

toelatingseisen

Voor het volgen van de cursus Phibrows microblading is geen speciale vooropleiding verreist, je hoeft geen ervaren semi permanent make-up artiest te zijn.

aanvangsniveau

Er is geen speciale voorkennis nodig voor onze opleiding. Onze opleidingen zijn beschikbaar in het nederlands, engels, frans, duits, spaans, arabisch  en turks.

modellen

Algemene eisen model:
- Niet zwanger, of borstvoeding geven
- Volledig gezond
- Geen chronische huidziekten (bijvoorbeeld eczeem)
- Geen contactallergie
- Geen bestaande PMU
- Geen diabetes
- Geen gebruik roaccutane (voor acne)
- Geen plastisch chirurgie in de afgelopen 3 maanden op of rondom de wenkbrauwen.
- Geen fillers, botox in de afgelopen 3 weken.

Modellen dienen op de aangegeven tijd te komen, wegens de cursus is het niet toegestaan dat modellen ruim van te voren komen.

Let op planning modellen gaan in overleg met de academy na inschrijving.

lunch

Lunch voor de deelnemers is inbegrepen.

technische ondersteuning

Phi Academy zorgt voor een constante technische ondersteuning: ook  staan onze dermatoloog en artsen  klaar, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen. .

annulering

Bij annulering tot 1 maand voor aanvang van de cursus/opleiding komt de aanmelding
kosteloos te vervallen.

Bij annulering 1 maand tot 2 weken voor aanvang van de cursus/opleiding wordt 30% van het
totale lesgeld in rekening gebracht.

Bij annulering 2 weken tot 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding wordt 50% van het
totale lesgeld in rekening gebracht.

Bij annulering minder dan 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding dient het volledige
lesgeld betaald te worden.

In overleg met en na toestemming van Phinederland kan de deelnemer zich door een ander laten vertegenwoordigen.

In het geval dat de workshop niet door kan gaan, dan wordt het volledig betaalde bedrag retour gestort. Phinederland is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventueel gemaakte kosten of gemiste inkomsten, mocht de workshop onverhoopt niet door kunnen gaan.

AANMELDEN

Bekijk hieronder alle beschikbare data van de opleiding phibrows microblading. Na het invullen van je gegevens kun je via de winkelwagen veilig en gemakkelijk aanmelden en een betaling doen. Je inschrijving is pas definitief nadat wij een betaling hebben ontvangen. Na je aanmelding ontvang je automatisch een email ter bevestiging..