Maak gebruik van het STAP Budget!

Beauty Academy Phinederland – Sule Ozlem Sari

Voor onze opleidingen kan je gebruik maken van je STAP-budget. Het STAP-budget is een subsidie van de Nederlandse overheid voor opleidingen met een professionele doelstelling en dit met een maximum van  € 1.000 per jaar.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij je door naar de website van het rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/leven-lang-ontwikkelen/leven-lang-ontwikkelen-financiele-regelingen/stap-budget

1. Kies een opleiding
Op de opleidingspagina staat aangegeven of deze gevolgd kan worden met het STAP-Budget. Dit kun je vinden onder het kopje ‘inschrijven’.

2. STAP- Aanmeldbewijs
Ontvang binnen 5 werkdagen het STAP-aanmeldbewijs. Deze heb je nodig voor je STAP-aanvraag bij het UWV. Zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft voor een opleiding, zodat je op tijd je STAP-aanmeldbewijs ontvangt om je STAP-budget aan te vragen.

3. Subsidieaanvraag
Ga naar het STAP-portaal van UWV, log in met je DigiD en vraag het STAP-budget aan. Er zijn verschillende tijdsvakken waarin je subsidie kan aanvragen. Let dus goed op dat je jouw aanvraag in het juiste tijdvak doet, anders wordt jouw aanvraag afgewezen.

4. Goedkeuring of afkeuring
Het UWV beoordeelt of jouw aanvraag aan de voorwaarde voldoet.
Bij goedkeuring ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

5. Facturatie
Wij factureren aan het UWV het toegekende subsidiebedrag.
Voor het eventuele restbedrag (als de opleiding duurder is dan €1000,-) sturen we jou een betaallink.

6. Definitieve inschrijving
Wanneer de restfactuur is betaald of wanneer de subsidie is betaald door het UWV, ontvang je van de afdeling planning een e-mail met jouw definitieve startdatum.

7. Opleiding volgen
Jouw opleiding gaat van start. We wensen je alvast veel plezier met alles wat jij gaat leren. Na jouw opleiding ontvang je een erkend certificaat vanuit het Phiacademy.

8. Bewijs van deelname
Nadat je de opleiding succesvol hebt afgerond, zorgen wij dat het UWV een bewijs van jouw deelname ontvangt.

Schrijf je hier in!

STAP
Adres
Adres
Stad
Staat/Provincie
Zip/Postcode
Land
Ik wil de factuur op mijn onderneming
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden

Indien u geen e-mail van ons ontvang 30 minuten na inschrijving, gelieve dan telefonisch contact met ons op te nemen of mailen naar info@phinederland.nl