VRAGEN OVER ONLINE CURSUS

Indien je level 11 hebt behaald, in de Craftmaster onlinetraining

Dit is afhankelijk van je eigen zekerheid. Je kan een aantal gratis behandelingen doen om je zekerheid een boost te geven en daarna deze behandeling tegen betaling te verrichten. De meeste studenten zijn klaar binnen 1-3 maanden. Ben je al een ervaren specialist geef dan een tijdelijke korting om jouw aangeleerde techniek stapsgewijs te kunnen uitvoeren met de phibrows methode.

De resultaten kunnen variëren, maar de meeste studenten krijgen binnen 3-9 maanden hun investering terug, ook omdat het afhankelijk is hoeveel je per microblading behandeling betaald krijg. Daarom is het het antwoord op deze vraag afhankelijk vanaf wanneer je begint met het behandelen via de microblading methode. Dit is ook weer afhankelijk van hoeveel tijd je nodig hebt om de cursus succesvol te volbrengen.

 

Een voorbeeld reken methode:

De cursus online kost €1700 ex btw bevat een kit voor ongeveer 80 behandelingen. Laten we uitgaan van 70 behandelingen

Je vraagt €275 incl nabehandeling per klant

1700:275= minimaal 6 klanten dit betekent dat je je kosten heb terug verdiend en 64 klanten je winst zal zijn

Je zal marktonderzoek moeten doen in je eigen stad, om de prijzen te bepalen. De advies is niet lager dan €275 incl touch up te vragen als je een erkende phibrows artiest bent.

Gemiddeld is met 16-20 EUR kwijt per behandeling. Je kan tot en met 20 behandelingen doen met 1 fles pigment.

Het hangt er vanaf hoeveel je traint. Iedereen heeft zijn eigen snelheid van hoe hij/zij zaken oppakt. Ongeacht de snelheid hoe iemand leert, om het PhiBrows certificaat te mogen ontvangen, moet je eerst alle 12 levels halen van de Craftmaster online educatie, en als je dit haalt, wordt je geplaatst als artiest op de phiacademy behandelaars plattegrond. Ook na de 2-daagse cursus ontvang je een certificaat van aanwezigheid. (Certificate of Attendance)

The maximale duur  van de training is 6 maanden. Hierna kun je eventueel verlenging vragen.

Klik op deze //www.youtube.com/watch?v=4sHurafoeDE&t=39s om de video te bekijken hoe de Craftmaster Applicatie werkt.

In onze bevestigingsmail zul je het stappenplan ontvangen hoe je craftmaster account kunt aanmaken en hoe je deze kunt activeren, na deze stap zullen wij jouw activatie activeren.

Binnen 48 uur wordt je beantwoord. Hou hier rekening mee met feest-/weekend dagen.

U kunt alle producten kopen in onze webshop, hier kunt ook tevens ook overige salonproducten kopen. www.phinederland.shop

Zodra de betaling is verwerkt wordt jouw craftmaster geactiveerd voor toegang en kun je vanaf het moment al genieten van alle leer materialen. Heb je de online cursus geboekt? Dan wordt jouw starterspakket per post opgestuurd aan het doorgegeven adres.

Je kan je registreren door de cursus te boeken via de site. Hierna ontvang je het factuur voor de training en het bevestigingsmail samen met de stappenplan hoe je je account kunt aanmaken & activeren met craftmaster, na goedkeuring krijg je toegang tot de craftmaster voor de online cursus. Voor de live cursussen wordt uw account na de cursus gekoppeld aan uw craftmaster cursus.

Om tevreden te zijn en te blijven met de opleiding is het belangrijk dat er realistische verwachtingen worden gemaakt. Het succes van de opleiding hangt compleet af van het harde werk van de student en de benodigde tijd om te trainen met de techniek. Uw volledige toewijding tot de techniek zal u de gewenste resultaten opleveren en daarbij gaat het behalen van het certificaat gepaard. Alle gecertificeerde studenten hebben het recht om deel te nemen aan de Perfection trainingen, vervolg trainingen om door te groeien.

Sule Ozlem Sari zal beschikbaar zijn per mail voor vragen na het behalen van het certificaat.

Iedere student krijgt 6 maanden de tijd dit is ruim voldoende voor het behalen van de officiële certificaat, over het algemeen halen studenten dit met 3 maanden. Wanneer 6 maanden niet voldoende is kun je extra tijd aanvragen

Over het algemeen is de gemiddelde tijd om het officiële diploma te halen 2/3 maanden,(10 tot 30 getekende wenkbrauwen op oefenhuid), 2 tot 10 behandeling fotos afhankelijk van de cursus. Gemiddeld halen 7 van de 10 studenten het certificaat van PhiAcademy.

Naast de craftmaster sta je in contact met je master Sule Ozlem voor een support periode van 6 maanden. Via deze weg geven we de mogelijkheid om zowel vragen te stellen over microblading als de mogelijkheid om te communiceren en in contact te komen met wereldwijd phiacademy leden

  • Na het voltooien van het registratieproces download je de Craftmaster-app op een van je apparaten (smartphone, tablet, ipad …) en wij activeren dit voor je.
  • Je ontvangt jouw kit per post (om te zien wat er in de kit zit, zie kit bijlage)
  • Je begint met het doorlopen van de verschillende opdrachten in de applicatie.
  • Met ons toezicht gedurende de komende 6 maanden, ontwikkel je je vaardigheden, beheer je elk niveau en bereik je uiteindelijk de Phi Academy standaard.
  • Na alle opdrachten goed uitgevoerd te hebben ontvang je de titel phibrows artiest en wordt jouw Golden Certificate opgestuurd per post.