select your language

OFFICIAL PHIACADEMY
GRANDMASTER SULE OZLEM

OFFICIAL PHIACADEMY | GRANDMASTER SULE OZLEM

Danique Mulder

Waarom heb je besloten om deel uit te maken van de schoonheidsindustrie?
Vanaf dat ik een klein meisje was, was ik al druk bezig met het opmaken van mijn vriendinnen, haar creaties maken, modeshows houden in de slaapkamer en met crèmes & masker in de weer. De keuze van mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik gemaakt omdat dit vakgebied erg breed is en je veel richtingen op kan. Na deze opleiding ben ik de visagie opleiding gaan doen, en van daaruit kwam mijn interesse voor permanente make-up. Mijn interesse voor permanente make-up komt grotendeels omdat ik het erg leuk vindt om creatief bezig te zijn en ik hier ‘kleine kunstwerkjes’ kan maken.

Wie heeft je het meest geïnspireerd aan het begin van je leerproces?
Mijn grootste inspiratiebron op het gebied van permanente make-up was & is Sule Ozlem. Toen ik interesse kreeg voor de permanente make-up wereld heb ik wel een jaar lang rond gekeken en onderzocht waar ik de opleiding wou gaan doen want als ik het ging doen, wou ik het gelijk goed doen. Sule haar werk sprak mij direct aan, haar stijl, resultaten & communicatie. Na de eerste cursusdagen had ik bijna dagelijks contact met haar waardoor ik constant scherp bleef. Ook stimuleerde ze om mijn werk te verbeteren op een zeer fijne & enthousiaste manier. Wanneer ze haar eigen werk deelde was het een motivatie om ook zo goed te worden als haar, en als ze mijn werk deelde gaf het een boost van zelfvertrouwen!

Hoe heb je Sule Ozlem leren kennen?
Na een lange zoektocht naar de beste Microblading cursus in Nederland kwam ik op de pagina van Sule Ozlem terecht.
Ik ken Sule Ozlem dus omdat ik mijn eerste permanente make-up opleiding bij haar heb gevolgd, de Phibrows cursus. Vervolgens ben ik de Powderbrows-, Hennabrows-, en Saikobrowscursus ook bij haar gaan volgen!

Welke schoonheidsbehandelingen en andere diensten biedt u uw klanten nu aan?
De werkzaamheden in mijn praktijk zijn opgesplitst in twee delen. Voor het ene deel geef ik medische schoonheidsbehandelingen en het andere deel permanente make-up behandelingen. De groei in permanente make-up behandelingen gaat erg snel. De Phibrows, Saikobrows en Hennabrows zijn de behandelingen die ik het meest uitvoer in mijn praktijk.

Kunt u ons vertellen waar en hoe u uw carrière in de schoonheidsindustrie bent begonnen, en waar u uzelf nu ziet, hoe succesvol u nu bent?
Na kort in een parfumerie gewerkt te hebben ben ik in 2015 mijn eigen praktijk gestart. Mijn praktijkruimte was gevestigd boven een kapsalon en ik werkte hier alleen. Ik voerde op dat moment alleen de basis schoonheidsbehandelingen uit en begon dit langzaam uit te breiden.
In 2018 ben ik gestart met mijn eerste permanente make-up opleiding, de Phibrows cursus. Mijn agenda begon voller en voller te raken op het moment dat ik ook permanente make-up behandelingen ging uitvoeren. 6 jaar later had ik een bomvolle agenda, werkte ik zoveel ik maar kon & had ik mijn eerste personeelslid in dienst. Toen kwam het moment om uit te breiden. In 2021 heb ik mijn eigen pand gekocht en deze verbouwd tot mijn droomlocatie. Nu in 2022 werk ik hier met nog 4 collega’s. Daarnaast ben ik in 2021 begonnen met het assisteren bij Phi Academy Nederland.
Het voelt als een groot compliment om nu mijn kennis in het vak over te mogen dragen aan nieuwe cursisten. De combinatie van creatief bezig zijn en kennis overdragen aan collega’s is ontzettend leuk! En als bekroning op mijn werk ben ik nummer 1 van Wulop Benelux in de categorie microblading geworden. Kortom, nu in 2021 doe ik ontzettend leuke en variërende dingen en hebben de permanente make-up behandelingen mij op omzettend leuke plekken gebracht en heb in veel leuke nieuwe collega’s mogen ontmoeten. Ik hoop dat ik in de toekomst dit nog veel meer mag gaan doen.

Kun je je jaarlijkse of maandelijkse inkomsten uit de diensten die je aanbiedt bekendmaken nadat je hebt geleerd van de Phinderland Academy?
De inkomsten van de permanente make-up behandelingen zorgen voor ongeveer 70% van mijn totale omzet in mijn praktijk waar ook schoonheidsbehandelingen worden uitgevoerd.

Hoe beoordeelt u de richtlijnen die Sule Ozlem u tijdens en na de training heeft gegeven?
Sule Ozlem geeft je alle richtlijnen mee die je nodig bent. Mis je iets, heb je nog een vraag om kom je ergens niet uit? Dan kan je altijd bij haar terecht en verteld ze het je rustig nog eens. Dit zijn niet alleen vragen m.b.t. behandelingen, maar ook over bedrijfsvoering en dergelijke.

Zou je Phinderland academy en Sule Ozlem aanbevelen aan de mensen in je omgeving die bereid zijn om hun carrière in schoonheid voort te zetten?
Ja natuurlijk! Hier boven kan je lezen hoe het mijn carrière heeft doen veranderen en wat voor een groei ik heb door mogen maken. En als je aan permanente make-up behandelingen gaat beginnen moet je zorgen dat je de beste leerschool vindt, want het zijn niet zomaar behandelingen. Kies wijs & toekomst gericht, kies kwaliteit.

Wat waren de twee belangrijkste dingen waarvan u denkt dat ze u hebben geholpen om hogere niveaus van succes in de branche te bereiken?
Constante motivatie & social media.
De constante motivatie van Sule Ozlem van Craftmaster, waar je je werk leert verbeteren. En de stimulans om je werk te delen op social media en hierbij samen met de andere cursisten elkaar te motiveren en elkaar te helpen groeien.

Wat is uw advies voor beginnende schoonheidsprofessionals?
Ga op onderzoek uit wat jouw passie is en waar jouw talent ligt. Dit vindt je door nieuwe dingen te proberen en de juiste mensen te ontmoeten die jouw motiveren om het beste uit jezelf te halen. Want ook al kost het tijd om de beste te worden, zolang je niet opgeeft en jij je passie behoud voor je doel, dan is alles mogelijk!