PhiHenna

Duur

Eendaagse live workshop

Volgende startdatum

februari 2023

Prijs

Vanaf 950,-

Subsidieregeling

STAP - Budget

Is deze opleiding iets voor jou?

Goed om te weten

Aan het eind van de cursus, ontvangen alle deelnemers een officieel Phihenna deelname certificaat. Om een gecertificeerd Phihenna artiest te worden en op de Phi Academy wereldkaart te worden opgenomen als behandelaar, dient de student aan te kunnen tonen dat hij of zij in staat is:
1 de browmapping kan uitvoeren
2 de juiste kennis beheerst over de producten, kleur en gebruik hiervan
3 de wenkbrauwen kan vormgeven en epileren.

Bovenstaande stappen worden aangetoond door het succesvol passeren van de alle levels in de Craft Master applicatie.
Gemiddeld hebben studenten 1 tot 2 maanden nodig om alle levels van de Craft Master applicatie te passeren. 

Voor de cursus dien je zelf voor een geschikt model te zorgen.
Algemene eisen model:
– On geëpileerde wenkbrauwen

Let op modellen dienen op de aangegeven tijd te komen, wegens de cursus is het niet toegestaan dat modellen ruim van te voren komen.

Hoe fijn is het dat je online cursussen kan volgen binnen Phinederland.

De E learning Craft Master-applicatie is ontworpen door de Branko Babić-methodologie en knowhowtechniek, om een krachtig leerplatform in de branche te zijn dat vaardigheden en concurrentievermogen verbetert. Het kan helpen om het leren en ontwikkelen van werknemers te versnellen en verschillende certificeringsniveaus te bieden. De app biedt specifieke ervaring en praktische kennis op een ander gebied in de schoonheidsindustrie.

De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, hoe om te gaan met instrumenten, tekenen van de vorm etc.) met veel foto en video materiaal.
De App bestaat naast de theorie, uit levels (opdrachten) die door de student gepasseerd dienen te worden, om de opleiding te voltooien. Via de app upload je foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1).
Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je skills. Als je alle levels succesvol hebt gepasseerd, behaal je het “Golden Certificate” en wordt je opgenomen op de wereldkaart van de Phi artiesten.

Voordelen van online cursus

  • Reiskosten besparen
  • Uw kostbare tijd besparen
  • Oefenen waar en wanneer je maar wilt
  • Nauwkeurige en toegewijde begeleiding krijgen van een toezichthoudende Gransmaster Sule

Lunch voor de deelnemers is inbegrepen.