PhiLaser

Duur

1 dag

Volgende startdatum

februari 2023

Prijs

Vanaf 1500,-

Subsidieregeling

STAP - Budget

Pakketten

Is deze opleiding iets voor jou?

Previous
Next

Goed om te weten

Na de cursus krijgen de studenten het deelname certificaat. Hierna gaan de cursisten verder met leren via de e learning mobiele applicatie Craft Master. Craft Master-ondersteuning wordt gedurende 6 maanden geboden en tijdens deze periode zullen ze studenten communiceren met Grandmaster Sule die er zal zijn om hen te helpen op de best mogelijke manier te leren. Wanneer studenten de Craft Master-training met succes hebben doorlopen, ontvangen ze een tweede certificaat het officiële ”Phiacademy” certificaat als PhiLaser Artist en worden ze gepromoot op de map als behandelaar.

De philaser cursus bedraagt €1500,- 

De cursus inclusief de philaser machine €6500,-

De cursisten uit het buitenland dienen de machine zelf via phishop te bestellen voor directe levering aan huis.

Gedurende cursus gebruiken de deelnemers onze apparaten, u hoeft geen eigen apparaat mee te nemen of te gebruiken tijdens de opleiding.

Hoe fijn is het dat je online cursussen kan volgen binnen Phinederland.

De E learning Craft Master-applicatie is ontworpen door de Branko Babić-methodologie en knowhowtechniek, om een krachtig leerplatform in de branche te zijn dat vaardigheden en concurrentievermogen verbetert. Het kan helpen om het leren en ontwikkelen van werknemers te versnellen en verschillende certificeringsniveaus te bieden. De app biedt specifieke ervaring en praktische kennis op een ander gebied in de schoonheidsindustrie.

De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, hoe om te gaan met instrumenten, tekenen van de vorm etc.) met veel foto en video materiaal.
De App bestaat naast de theorie, uit levels (opdrachten) die door de student gepasseerd dienen te worden, om de opleiding te voltooien. Via de app upload je foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1).
Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je skills. Als je alle levels succesvol hebt gepasseerd, behaal je het “Golden Certificate” en wordt je opgenomen op de wereldkaart van de Phi artiesten.

Voordelen van online cursus

  • Reiskosten besparen
  • Uw kostbare tijd besparen
  • Oefenen waar en wanneer je maar wilt
  • Nauwkeurige en toegewijde begeleiding krijgen van een toezichthoudende Gransmaster Sule

Voor het volgen van de cursus Philaser cursus is geen vooropleiding verreist. Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor eigen onderzoek en bepalen zelf of zij wel, dan wel niet, de services uitoefenen die zij geleerd hebben van deze cursus. De studenten uit het buitenland dienen onderzoek te doen naar beleid en wetten met betrekking tot het uitvoeren van deze behandelingen. 

Lunch voor de deelnemers is inbegrepen.