select your language

OFFICIAL PHIACADEMY
GRANDMASTER SULE OZLEM

OFFICIAL PHIACADEMY | GRANDMASTER SULE OZLEM

PHILINGS (MICRONEEDLING & PHI ION)

Duur

2 dagen

Volgende startdatum

juni 2024

Prijs

Opleidingen zijn CRKBO erkend - BTW VRIJ gesteld

Subsidieregeling

Email info@phinederland.nl

PRODUCTENKIT

Is deze opleiding iets voor jou?

Goed om te weten

Aan het eind van de live cursus, ontvangen alle deelnemers de Philings deelname certificaat. Om de officiele certificaat te behalen dient de student met onze e-learning ”craftmaster” applicatie 12 opdrachten in te leveren.


De levels zijn je fotos van de uitgevoerde behandelingen op jouw klanten: wij vragen 5 voorbeeld fotos aan microneedling, 5 fotos aan phi ion behandeligen, 2 geheelde resultaten en als laatste zal er een theorie examen afgelegd worden. 

Cursisten die de online cursus succesvol voltooien ontvangen het officiele Philings Technician certificaat en 3 logos namelijk: het Philings Artist-logo met naam en nummer, phimicroneedling en phi ion technician logo.

Officiele philings cursisten worden ook vermeld op de Phi World Map als behandelaar. Nadien kun je je natuurlijk verder ontwikkelen en de titel Royal Artist bereiken, in latere afleveringen mogelijk tot Master!

Er is geen speciale voorkennis nodig voor onze opleiding. De cursus is beschikbaar in het nederlands, engels, frans en turks.

Hoe fijn is het dat je online cursussen kan volgen binnen Phinederland.

Voor de E learning heb je Android/Iphone nodig.

De E learning Craft Master-applicatie is ontworpen door de Branko Babić-methodologie en knowhowtechniek, om een krachtig leerplatform in de branche te zijn dat vaardigheden en concurrentievermogen verbetert. Het kan helpen om het leren en ontwikkelen van werknemers te versnellen en verschillende certificeringsniveaus te bieden. De app biedt specifieke ervaring en praktische kennis op een ander gebied in de schoonheidsindustrie.

De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, hoe om te gaan met instrumenten, tekenen van de vorm etc.) met veel foto en video materiaal.
De App bestaat naast de theorie, uit levels (opdrachten) die door de student gepasseerd dienen te worden, om de opleiding te voltooien. Via de app upload je foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1).
Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je skills. Als je alle levels succesvol hebt gepasseerd, behaal je het “Golden Certificate” en wordt je opgenomen op de wereldkaart van de Phi artiesten.

Voordelen van online cursus

  • Reiskosten besparen
  • Uw kostbare tijd besparen
  • Oefenen waar en wanneer je maar wilt
  • Nauwkeurige en toegewijde begeleiding krijgen van een toezichthoudende Gransmaster Sule

Je dient een eigen model mee te nemen voor dag 2 – praktijk.

Algemene eisen model:
– Niet zwanger, of borstvoeding geven
– Geen chronische huidziekten (bijvoorbeeld eczeem)
– Geen contactallergie
– Geen bestaande PMU
– Geen diabetes
– Geen gebruik roaccutane (voor acne)
– Geen plastisch chirurgie in de afgelopen 3 maanden op of rondom de wenkbrauwen.
– Geen fillers, botox in de afgelopen 3 weken.

Let op planning modellen gaan in overleg met de academy na inschrijving.

Lunch voor de deelnemers is inbegrepen.

Phi Academy zorgt voor een constante technische ondersteuning: via de Craft Master applicatie, via het Facebook forum (PMU & Microblading World Community) en ook via de officiële dermatoloog en arts Dr Phi, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen. De Academy biedt mogelijkheden om door te groeien.

Bij annulering tot 1 maand voor aanvang van de cursus/opleiding komt de aanmelding
kosteloos te vervallen.

Bij annulering 1 maand tot 2 weken voor aanvang van de cursus/opleiding wordt 30% van het
totale lesgeld in rekening gebracht.

Bij annulering 2 weken tot 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding wordt 50% van het
totale lesgeld in rekening gebracht.

Bij annulering minder dan 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding dient het volledige
lesgeld betaald te worden.

In overleg met en na toestemming van Phinederland kan de deelnemer zich door een ander laten vertegenwoordigen.

In het geval dat de cursus niet door kan gaan door te weinig aanmeldingen/ ziekte van vakdocent dan wordt het volledig betaalde bedrag retour gestort of gewijzigd naar eerst volgende cursus datum.

Phinederland is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventueel gemaakte kosten of gemiste inkomsten, mocht de workshop onverhoopt niet door kunnen gaan.