select your language

OFFICIAL PHIACADEMY
GRANDMASTER SULE OZLEM

OFFICIAL PHIACADEMY | GRANDMASTER SULE OZLEM

Ik wil model zijn!

Erkend Kwaliteitsopleidingen bij Phinederland Academy

Wil je een heerlijke behandeling ondergaan van mooie wenkbrauwen tot aan gezichtsbehandelingen of het verwijderen van oude pmu? Wij zijn continu op zoek naar modellen, omdat onze cursisten niet altijd zelf een model mee kunnen nemen naar de Academy.

Phinederland is een erkend opleidingsinstituut, hiermee voldoen wij aan de kwaliteitscode voor opleidinginstellingen voor kort beroepsonderwijs, waarbij cursisten behandelingen uitvoeren onder professionele begeleiding van onze gediplomeerde en bekwame docenten. De behandelingen vinden altijd plaats op de Academy in Badhoevedorp en onder toeziend oog van Grandmaster Sule Ozlem.

Kosten

Wij hanteren een gereduceerd tarief voor modellen die de behandeling laat uitvoeren op de Academy. Dit alles wordt gedaan onder strenge toezicht van een specialist grandmaster Sule Ozlem.

Voor vragen of interesse graag mailen naar info@phinederland.nl

 

 

Aanmelden bij Phinederland Academy als model

Je kan aanmelden via het onderstaande formulier, waarbij je kan aangeven voor welke cursus je model wilt zijn. Graag ontvangen wij duidelijke foto’s van de wenkbrauwen, zodat wij kunnen bekijken of je in aanmerking komt.  Wij zullen na goedkeuring, je plaatsen op de modellen lijst en contacteren als een cursist geen eigen model heeft.

Modellen
Ik schrijf me in voor de volgende behandeling:

Maximum file size: 5MB

Algemene voorwaarden