select your language

OFFICIAL PHIACADEMY
GRANDMASTER SULE OZLEM SARI

OFFICIAL PHIACADEMY | GRANDMASTER SULE OZLEM

Opleiders

Wij geloven dat de beste ideeën en benaderingen van leren rechtstreeks afkomstig zijn van docenten die ervaring hebben met lesgeven en persoonlijk contact hebben met studenten.

Wanneer een leraar relevant en actief leert naar een klaslokaal toe, begrijpt wat lesen geven is en dit dan ook nog eens deelt met andere leraren over de hele wereld, kan alle voordelen bereikt worden door iedereen, vooral de studenten. 

Maak kennis met onze opleiders;

Sule Ozlem

Sinds kleins af ben ik opgegroeid door mijn vader als voorbeeld te
nemen, een keiharde zakenman die exact wist hoe hij een eigen
onderneming moest runnen, succes kon maken en wist hoe hij zijn doelen moest behalen. In 2015 is de focus voor mij als docent in uiterlijke verzorging gestart in het leren van bepaalde technieken/behandelingen,
het overdragen van vaardigheden en kennis die studenten of collegas nodig hebben om gekwalificeerde zakelijke professionals te worden.

Als beauty business coach leidt ik mijn studenten ook op om zakelijke problemen op te lossen, plannen te maken voor toekomstige groei en strategieën te bedenken voor het efficiënt en effectief runnen van een bedrijf. Dit is namelijk een onderdeel waar niet veel over gesproken
wordt. Ik ken de uitdagingen en wat erop op je afkomt als beginner zijnde. Het is mijn bedoeling om mijn studenten zo goed mogelijk voor te bereiden om ze een succesvolle professional in de schoonheidsindustrie te laten worden.

Mijn doel is om elke student te pushen, want ik heb geleerd dat je niet kunt berekenen wat een student zal leren! Je moet openstaan voor wie je studenten zijn en wat op dit moment bij deze student past.. Mijn studenten en hun succes is mijn motivatie die mij iedere keer oplaadt om het nog beter te doen.

Docent in:
Phibrows
Powderbrows
Saikobrows
Philaser
Phihenna
Philings
Phibright

Metin Sari

Mijn naam is Metin geboren en getogen in Haarlem, mijn passie
”phiscalp” om mensen een grote glimlach en vertrouwen terug in hun leven te geven door middel van microhaarpigmentatie is uitgegroeid tot het geven van lessen hierin. De professionele leermogelijkheden overal in de wereld van verschillende masterclasses en opleidingen hebben mij in staat gesteld om mijn eigen opleiding op te stellen zoals ik dit zelf zou willen in het begin: Een all in one opleiding met alle fijne tips and tricks die iedere student verdiend voor dat zij het zakelijke wereld gaan betreden.


Docent in:
PHISCALP Microhaarpigmentatie

Kerstin & Thorsten

Wij zijn Kerstin Ellmer en Thorsten Kreiling. Permanente Make-up is onze grote passie en we gaan graag nieuwe uitdagingen aan en werken hard om onze nieuwe technieken te verbeteren. Onze kennis en onze ervaring over de hele wereld delen we graag met onze studenten.

De PhiContour Methode is een moderne ontwikkeling die garant staat voor de beste resultaten bij Permanente Make Up. In tegenstelling tot de conventionele methodes leren we tijdens onze PhiContour cursussen oa unieke schaduwtechnieken voor lippen, ogen en wenkbrauwen.

Met onze geavanceerde PhiContour-techniek kunt u adembenemende resultaten bereiken.

Wij garanderen u een permanente make-up training van hoge kwaliteit, die u in staat zal stellen om enthousiaste en tevreden klanten te hebben
dankzij buitengewone resultaten.

De PhiContour-techniek is speciaal ontworpen om u zowel perfecte kennis en vaardigheden als zelfvertrouwen te geven. Zo kunt u direct na de training beginnen met het gebruik van uw nieuw verworven technieken om uw klanten te plezieren. De dagelijkse praktijk is echter van het grootste belang!

Docenten in:
Phicontour

Nik Radu

Wie ben ik?

Ik ben Nik Radu en vertegenwoordig PhiAcademy sinds begin 2017 als PhiRemoval Master en sinds 2021 als GrandMaster.

Zowel permanente make-up als verwijdering zijn mijn grootste passies die ik meer dan 10 jaar geleden ontdekte, na ongeveer 10 jaar te hebben “geflirt” met artistieke tatoeages. Ik hou ervan om nieuwe uitdagingen aan te gaan en hard te werken om mijn nieuwe technieken te verbeteren.
In dit opzicht deel ik mijn kennis en mijn ervaring over de hele wereld graag met al mijn studenten.

Ik garandeer je een opleiding van hoge kwaliteit, waarin je alle basisprincipes van de techniek leert, hoe je de behandeling met vertrouwen tegemoet kan treden en je klanten vlekkeloze verwijderingsresultaten zal bezorgen.

“De behandeling is tot stand gekomen met toewijding en zorg voor de
huid.”

PhiRemoval is de PhiAcademy-tak die zich toelegt op het verwijderen van ongewenste permanente en semi-permanente tatoeages (wenkbrauwen/eyeliner/lippen/kleine lichaamstatoeages) op een veilige en effectieve manier, met behulp van een revolutionaire niet-lasertechniek.