select your language

OFFICIAL PHIACADEMY
GRANDMASTER SULE OZLEM

OFFICIAL PHIACADEMY | GRANDMASTER SULE OZLEM

Opleiders

Wij geloven dat de beste ideeën en benaderingen van leren rechtstreeks afkomstig zijn van docenten die ervaring hebben met lesgeven en persoonlijk contact hebben met studenten.

Wanneer een leraar relevant en actief leert naar een klaslokaal toe, begrijpt wat lesen geven is en dit dan ook nog eens deelt met andere leraren over de hele wereld, kan alle voordelen bereikt worden door iedereen, vooral de studenten. 

Maak kennis met onze opleiders;

Sule Ozlem

Sinds kleins af ben ik opgegroeid door mijn vader als voorbeeld te
nemen, een keiharde zakenman die exact wist hoe hij een eigen
onderneming moest runnen, succes kon maken en wist hoe hij zijn doelen moest behalen. In 2015 is de focus voor mij als docent in uiterlijke verzorging gestart in het leren van bepaalde technieken/behandelingen,
het overdragen van vaardigheden en kennis die studenten of collegas nodig hebben om gekwalificeerde zakelijke professionals te worden.

Als beauty business coach leidt ik mijn studenten ook op om zakelijke problemen op te lossen, plannen te maken voor toekomstige groei en strategieën te bedenken voor het efficiënt en effectief runnen van een bedrijf. Dit is namelijk een onderdeel waar niet veel over gesproken
wordt. Ik ken de uitdagingen en wat erop op je afkomt als beginner zijnde. Het is mijn bedoeling om mijn studenten zo goed mogelijk voor te bereiden om ze een succesvolle professional in de schoonheidsindustrie te laten worden.

Mijn doel is om elke student te pushen, want ik heb geleerd dat je niet kunt berekenen wat een student zal leren! Je moet openstaan voor wie je studenten zijn en wat op dit moment bij deze student past.. Mijn studenten en hun succes is mijn motivatie die mij iedere keer oplaadt om het nog beter te doen.

Docent in:
Phibrows
Powderbrows
Saikobrows
Philaser
Phihenna
Philings
Phibright

Schora Aryant

Welkom bij Schora Aryant, de professionele Master van de Phi Academy for Lips & Eyeliner. Ik ben Schora, een PMU-opleider met meer dan 7 jaar ervaring. Ik heb de nodige kennis om mijn studenten te helpen slagen, en ik ben toegewijd om samen met de Phi Academy opleidingen van de hoogste kwaliteit aan te bieden.

Ik zit al meer dan 7 jaar in de PMU industrie en ik heb honderden leerlingen geholpen om hun droom te verwezenlijken om succesvolle PMU artiesten te worden. Ik werk mijn vaardigheden en kennis voortdurend bij om ervoor te zorgen dat mijn leerlingen de nieuwste en beste technieken leren.

Mijn doel:
Ik geloof dat iedereen de potentie heeft om een succesvolle PMU artiest te worden. Mijn training is ontworpen om je te helpen de vaardigheden en het zelfvertrouwen te ontwikkelen die je nodig hebt om te slagen in deze industrie. Ik geef persoonlijke aandacht aan elke student en ik ben altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

Mijn opleidingen:
Ik bied verschillende technieken aan cursussen waaruit je kunt kiezen, waaronder:

LipBlush
Eyeliner
Combo cursussen
Cursussen voor gevorderden
Privécursussen
schora aryant