select your language

OFFICIAL PHIACADEMY
GRANDMASTER SULE OZLEM SARI

OFFICIAL PHIACADEMY | GRANDMASTER SULE OZLEM

Over Sule

Hallo, mijn naam is Sule Ozlem, ik ben geboren en getogen in Amsterdam en afgestudeerd als huidspecialist.

Na jaren lang te hebben gewerkt als DJ besloot ik in 2015 me volledig te richten op het najagen van mijn dromen, passie en het verbreden van mijn kennis in de huid.

Ik hou van alle uitdagingen die de huid aanbied, actie=reactie! Hoe reageert de huid op de behandeling, wat kan ik doen, hoe krijg ik deze onder controle en meest belangrijke wanneer stop ik zonder de huid te forceren.. het is de gevecht en tegelijkertijd het liefde die ik bevrijd met huid. Addicted? Ja zeker!

Mijn passie in de huid inspireerde me mij om deel uit te maken van de schoonheidsindustrie van 511 miljard euro die met dag groter en sterker wordt..

De keuze was makkelijk: ik wilde alleen leren van de beste en de juiste behandelingen uitvoeren, en dat was leren van de beste! PHIACADEMY! Reis naar de top! Het is me gelukt om zowel Phibrows als Philings naar Nederland te halen, naast Phibrows heb ik me gefocust op de innovatieve technieken van Philings, daarna heb ik dag in dag uit gewerkt met volledige focus, consistentie en liefde die me op het punt bracht waar ik’ ben vandaag.

Ik denk dat ervaring iets is dat je alleen kunt krijgen door niet te stoppen en zeker niet op te geven! Prijzen en prestaties!

“AWARDS & ACHIEVEMENTS”

In 2018 ben ik twee keer aangesteld als PHI academy master en heb ik twee unieke titels gekregen, Phibrows wenkbrauw master en Philings huid master! Een jaar later behaalde ik andere titels als master zoals Powderbrows, Phihenna wenkbrauw styling, in 2020 Phibright Microneedling & Philaser Removal.

Ik werd de afgelpopen 4 jaar de nr 1 opleidster van Nederland en de 2e allround schoonheidsdocent over de hele wereld.

“Sharing Knowledge, Experience, And Wisdom!”

Nadat ik beter werd, erkend en hogere niveaus van succes had behaald, besloot ik mijn liefde voor de huid, deskundige kennis, ervaring en wijsheid niet alleen tot mij te beperken, maar deze te delen met degenen die het het meest nodig hebben, overal op de wereld.
Hier is mijn beauty academie Phinederland ontstaan het is nu het beste beauty opleidingsinstituut van Nederland en via Phinederland heb ik verschillende hoogwaardige beauty workshops en beroepsgerichte beauty opleidingen mogen aanbieden door heel Nederland en ook daarbuiten. Ik bied elke maand verschillende opleidingen & cursussen aan op mijn Beauty Academie in Nederland, studenten over de hele wereld reizen naar Nederland om door mij getraind te worden en hands-on ervaring op te doen in hun respectieve gebieden voor hun schoonheidscarrière en als waardering bied ik hen een gratis hotelverblijf aan totdat ze hun opleiding hebben voltooid. Ik geef ook wereldwijd les op verschillende locaties, het leuke hieraan is voor mij niet het bezoeken van verschillende landen maar studenten opleiden waarvan ik niet de taal spreek, dit is echt een andere uitdaging voor mij die ik met liefde doe, ik haal alles eruit om deze cursisten exact alles te leren zoals ik het hier doe en als ik hun succes in de technieken zie geef mij dit meer motivatie om het nog beter te doen!

‘’My Message to the aspiring beauty professionals’’;

Alles wat ik heb bereikt in mijn carrière als een bekende schoonheidsprofessional en als docent wereldwijd was niet van de ene op de andere dag, ik werkte met bloed, zweet, tranen, en liefde, ik geloof dat consistentie en volledige focus twee belangrijke dingen waren die me hielpen een veel hebben geleerd tijdens het hele proces, dus mijn boodschap aan alle beautyprofessionals is dat hou van wat je doet, blijf consistent en volledig gefocust op je doelen, deze industrie is enorm en er zijn meer professionals zoals JIJ nodig om het nog sterker te maken. “Ik geloof in innovatief onderwijs met 100% persoonlijke begeleiding!” leer van de beste in de branche en voer de juiste schoonheidsbehandelingen uit. Als je je energie, gedachten en kennis op je dromen richt, is succes binnen handbereik…

2022 ALLROUND GRANDMASTER, WORLD’S BEST BEAUTY EDUCATOR ‘’Sule Ozlem’’

Over PHI Nederland

Je wilt een nieuwe carrière beginnen? Je dienstenpakket uitbreiden of simpelweg wat bijleren? Wij geloven dat een kwalitatieve opleiding essentieel is voor het welslagen van je doelstellingen.

Phinederland is een erkende onderwijsinstelling met een breed aanbod cursussen, masterclasses en opleidingen op het gebied van de beauty, permanente make up en huid. Al onze opleidingen, masterclasses en cursussen worden aangeboden onder leiding van vak gediplomeerde, vakbekwame en deskundige vakdocenten. Phinederland is een erkend beroepsopleidingsinstituut door het CRKBO hiermee is Phinederland vrijgesteld van btw en betaal je voor de scholing 0% BTW. De opleidingen zijn toegankelijk voor zowel starters, als voor ervaren professionals die hun kennis verder willen uitbreiden of een omscholing wensen.

Phinederland is de pionier op het gebied van onderwijs binnen de beauty. Zo hebben wij als eerste de technieken van Phi Academy geïntroduceerd in Nederland en de online webshop gelanceerd voor de aankoop van Phi producten. Vele andere beauty scholen/opleiders in Nederland hebben in middels bij ons een opleiding gevolgd.

Phinederland is zelf in de afgelopen jaren ook doorgegroeid naar een zeer hoogstaand opleidingsinstituut die zich kenmerkt aan verschillende opleidingen binnen de beauty branche met ieder een unieke begeleidingsprogramma na de opleiding met als doel voor de deelnemers; succes boeken, zelfstandig worden en nieuwe klanten werven binnen no time! Naast het lesprogramma er ook werkbegeleiding aangeboden tijdens en na de opleiding. Zo krijgt elke cursist de gelegenheid deel te nemen aan extra opleidingen en andere projecten om zo de nodige praktijkervaring op te doen.Phinederland staat voor innovatieve onderwijs met persoonlijke begeleiding.

Bekijk ook onze instagram voor meer impressie!