select your language

OFFICIAL PHIACADEMY
GRANDMASTER SULE OZLEM SARI

OFFICIAL PHIACADEMY | GRANDMASTER SULE OZLEM

1.1 MASTERCLASS PHIBROWS ( ERVARING PRE)

Duur

1 dag

Volgende startdatum

april 2024

Prijs

Opleidingen zijn CRKBO erkend - BTW VRIJ gesteld

Subsidieregeling

STAP - Budget

Is deze opleiding iets voor jou?

Previous slide
Next slide

Goed om te weten

Aan het eind van de cursus ontvangen de deelnemer een officieel PhiBrows Masterclass Perfection certificaat. 

De kosten van de phibrows perfection masterclass bedragen €1500,- Hierbij zijn inbegrepen: de phibrows perfection kit twv €390,-
3 maanden real-time ondersteuning door Grandmaster Sule Ozlem Sari en toegang tot de online academy. Craftmaster applicatie (theorie, foto en video- materiaal hoe behandelingen dienen te worden uitgevoerd).

Hoe fijn is het dat je online cursussen kan volgen binnen Phinederland.

Voor de E learning heb je Android/Iphone nodig.

De E learning Craft Master-applicatie is ontworpen door de Branko Babić-methodologie en knowhowtechniek, om een krachtig leerplatform in de branche te zijn dat vaardigheden en concurrentievermogen verbetert. Het kan helpen om het leren en ontwikkelen van werknemers te versnellen en verschillende certificeringsniveaus te bieden. De app biedt specifieke ervaring en praktische kennis op een ander gebied in de schoonheidsindustrie.

De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, hoe om te gaan met instrumenten, tekenen van de vorm etc.) met veel foto en video materiaal.
De App bestaat naast de theorie, uit levels (opdrachten) die door de student gepasseerd dienen te worden, om de opleiding te voltooien. Via de app upload je foto’s van je gemaakte opdrachten, waarop door je master gepersonaliseerd feedback wordt gegeven (1 op 1).
Zodra je een level hebt gepasseerd, ga je naar een volgend level. Op deze manier ontwikkel je stap voor stap je skills. Als je alle levels succesvol hebt gepasseerd, behaal je het “Golden Certificate” en wordt je opgenomen op de wereldkaart van de Phi artiesten.

Voordelen van online cursus

  • Reiskosten besparen
  • Uw kostbare tijd besparen
  • Oefenen waar en wanneer je maar wilt
  • Nauwkeurige en toegewijde begeleiding krijgen van een toezichthoudende Gransmaster Sule

Voor de praktijk dag, dien je zelf voor een geschikt model te zorgen. De reden hiervoor is, omdat een normale microblading behandeling uit 2 afspraken bestaat. Namelijk, de eerste afspraak voor het plaatsen van de haartjes en de tweede afspraak (na 6-8 weken) voor een touch-up behandeling. Als je op een eigen model werkt, kun je dus na 6-8 weken de tweede behandeling zelf uitvoeren, hierbij kun je meteen evalueren hoe de eerste behandeling is geheeld, hoe de kleur is geworden, waar je nog je model eventueel moet corrigeren etc. Dit is uiteraard zeer interessant voor je leerervaring. Voordat je met de touch-up behandeling begint, kun je foto’s naar je master sturen zodat zij je optimaal kan begeleiden bij de touchup behandeling.

Algemene eisen model:
– Niet zwanger, of borstvoeding geven
– Volledig gezond
– Geen chronische huidziekten (bijvoorbeeld eczeem)
– Geen contactallergie
– Geen bestaande PMU
– Geen diabetes
– Geen gebruik roaccutane (voor acne)
– Geen plastisch chirurgie in de afgelopen 3 maanden
– Geen fillers, botox in de afgelopen 3 weken

Let op modellen dienen op de aangegeven tijd te komen, wegens de cursus is het niet toegestaan dat modellen ruim van te voren komen.

Phi Academy zorgt voor een constante technische ondersteuning: ook staan onze dermatoloog en artsen klaar, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen.

Onze opleidingen zijn beschikbaar in het nederlands, engels, frans, duits, spaans, arabisch  en turks.

Lunch voor de deelnemers is inbegrepen.

Bij annulering tot 1 maand voor aanvang van de cursus/opleiding komt de aanmelding
kosteloos te vervallen.

Bij annulering 1 maand tot 2 weken voor aanvang van de cursus/opleiding wordt 30% van het
totale lesgeld in rekening gebracht.

Bij annulering 2 weken tot 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding wordt 50% van het
totale lesgeld in rekening gebracht.

Bij annulering minder dan 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding dient het volledige
lesgeld betaald te worden.

In overleg met en na toestemming van Phinederland kan de deelnemer zich door een ander laten vertegenwoordigen.

In het geval dat de cursus niet door kan gaan door te weinig aanmeldingen/ ziekte van vakdocent dan wordt het volledig betaalde bedrag retour gestort of gewijzigd naar eerst volgende cursus datum.

Phinederland is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventueel gemaakte kosten of gemiste inkomsten, mocht de workshop onverhoopt niet door kunnen gaan.