WAT IS PHIBROWS PERFECTION Masterclass

Je bent niet zelfverzekerd over je microblading werk, en wil graag weten wat je fout doet?  Betere patronen kunnen uitvoeren,  kwaliteit verbeteren niet alleen om jouw skills te verbeteren maar  ook een hogere behandelprijs kunnen toepassen? Een betere inkomen kunt genereren?? 

De ontwikkeling van jouw microblading skills hoeft niet te stoppen nadat je certificaat hebt behaald. De reden dat je voor PhiBrows hebt gekozen, is omdat dat je door de beste Academy getraind wilt worden. De weg om de beste worden en te blijven, is de drang om nog beter te worden in wat je doet. Het willen perfectioneren van je skills!

Met deze perfection training, kun je alle problemen oplossen en de kwaliteit van je werk zichtbaar verbeteren.  Ontvang belangrijke tips and tricks die je zullen helpen bij je verdere werk. Verschillende patronen komen van pas waarmee jij hierna de beste wenkbrauwen kunt plaatsen met verschillende unieke patronen.

Phibrows Perfection masterclass is een intensieve cursus met 3 maanden craftmaster ondersteuning, gericht op het oplossen van fouten en het werken aan jouw techniek.

Met alle tips and tricks zul je de juiste vorderingen maken, je vaardigheden en techniek verbeteren. 

Per training kunnen maximaal 4 kandidaten deelnemen.

Programma

Tijdens deze masterclass gaan we streven naar de absolute perfectie in microblading! Je kunt hierbij denken aan perfecte browmapping van de wenkbrauwen, rekening houden met verschillende manieren voortekenen, hoe uiterst symmetrie creëren, hoe haarfijne strokes plaatsen, beste geheelde resultaten boeken, cover up, welke nazorg is nou de beste manier… Je kunt zelf bepalen waar je de focus op legt.

9:30 inloop
10:00/11:00 Introductie onderwerpen bespreken, tips & tricks
11:00/12:00 Live demonstraties Browmapping met verschillende tools *zo kun je direct in de praktijk zien welke manier het beste voor jouw werkt.
12:00/12:30 pauze
12:30/14:Live demonstratie  uitgevoerd door Grandmaster Sule Ozlem Sari.
14:00/16:30 In de middag wordt door iedere deelnemer volledig op een eigen live model gewerkt.
16:30 Afsluiten met tips & tricks social media en klantenwerving. Microblading Masterclass certificaat uitreiking

Masterclass Goodiebagg twv €390,-

1 x Stroke Marker
1 x Ink Cups (50pcs)
2 x Diposable Tool ecc 0.18 (10pcs)
1 x Latex printed (3pcs)
1 x Skin Candy After Care Balm
1 x Block Tonic Wipes

1 x Drawing Pencil Set

Voor het volgen van de masterclass dien je ervaring te hebben met de phibrows basic.

Kosten

De kosten van de phibrows perfection masterclass bedragen €1495,- Hierbij zijn inbegrepen: de phibrows perfection kit twv €390,-
3 maanden real-time ondersteuning door Grandmaster Sule Ozlem Sari en toegang tot de online academy. Craftmaster applicatie (theorie, foto en video- materiaal hoe behandelingen dienen te worden uitgevoerd).

 

CERTIFICAAT

Aan het eind van de cursus ontvangen de deelnemer een officieel PhiBrows Masterclass Perfection certificaat. 

CRAFTMASTER

Via craftmaster blijf je dagelijks in contact met je master zo om gecontroleerd vooruitgang te boeken. De App is je online leer en werkboek. Via de applicatie krijg je toegang tot alle extra theorie (o.a. hygiëne, huidtypes, pigmenten, tips en tricks met foto en video materiaal. Voor de deze perfectie training hoef je geen levels (opdrachten)n in te dienen. 

MODELLEN

Voor de praktijk dag, dien je zelf voor een geschikt model te zorgen. De reden hiervoor is, omdat een normale microblading behandeling uit 2 afspraken bestaat. Namelijk, de eerste afspraak voor het plaatsen van de haartjes en de tweede afspraak (na 6-8 weken) voor een touch-up behandeling. Als je op een eigen model werkt, kun je dus na 6-8 weken de tweede behandeling zelf uitvoeren, hierbij kun je meteen evalueren hoe de eerste behandeling is geheeld, hoe de kleur is geworden, waar je nog je model eventueel moet corrigeren etc. Dit is uiteraard zeer interessant voor je leerervaring. Voordat je met de touch-up behandeling begint, kun je foto’s naar je master sturen zodat zij je optimaal kan begeleiden bij de touchup behandeling.

Algemene eisen model:
- Niet zwanger, of borstvoeding geven
- Volledig gezond
- Geen chronische huidziekten (bijvoorbeeld eczeem)
- Geen contactallergie
- Geen bestaande PMU
- Geen diabetes
- Geen gebruik roaccutane (voor acne)
- Geen plastisch chirurgie in de afgelopen 3 maanden
- Geen fillers, botox in de afgelopen 3 weken

Let op modellen dienen op de aangegeven tijd te komen, wegens de cursus is het niet toegestaan dat modellen ruim van te voren komen.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Phi Academy zorgt voor een constante technische ondersteuning: ook  staan onze dermatoloog en artsen  klaar, aan wie je alle vragen kunt stellen bij specifieke huidaandoeningen en problemen.

TAAL

Onze opleidingen zijn beschikbaar in het nederlands, engels, frans, duits, spaans, arabisch  en turks.

ANNULERING

Bij annulering tot 1 maand voor aanvang van de cursus/opleiding komt de aanmelding
kosteloos te vervallen.

Bij annulering 1 maand tot 2 weken voor aanvang van de cursus/opleiding wordt 30% van het
totale lesgeld in rekening gebracht.

Bij annulering 2 weken tot 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding wordt 50% van het
totale lesgeld in rekening gebracht.

Bij annulering minder dan 1 week voor aanvang van de cursus/opleiding dient het volledige
lesgeld betaald te worden.

In overleg met en na toestemming van Phinederland kan de deelnemer zich door een ander laten vertegenwoordigen.

In het geval dat de workshop niet door kan gaan, dan wordt het volledig betaalde bedrag retour gestort. Phinederland is op geen enkele manier aansprakelijk voor eventueel gemaakte kosten of gemiste inkomsten, mocht de workshop onverhoopt niet door kunnen gaan.

Wil je meer weten?

Of wil je aanmelden voor de microblading masterclass?

Je kunt altijd contact opnemen, wij helpen je graag verder!