select your language

OFFICIAL PHIACADEMY
GRANDMASTER SULE OZLEM SARI

OFFICIAL PHIACADEMY | GRANDMASTER SULE OZLEM

Inge Thomassen

Waarom heb je besloten om deel uit te maken van de schoonheidsindustrie?
Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met uiterlijke verzorging. Voor mij zelf maar vond het vooral heel leuk om anderen mooi te maken! Als kind en puber maakte ik vriendinnetjes mooi. De glimlach die ik hiermee op hun gezicht toverden en zag dat ze zich mooier voelden en straalden maakte me blij! Al snel wist ik dat ik hiervan mijn beroep wilden maken.

Wie heeft je het meest geïnspireerd aan het begin van je leerproces?
Dat is mijn vader geweest. Hij heeft altijd gezegd als je iets echt wil dan kan je het en moet je ervoor gaan!

Hoe heb je Sule Ozlem leren kennen?
Na het zien van prachtige wenkbrauwen op fb en insta gemaakt door Sule heb ik me opgegeven voor de phibrows training. Daar heb ik Sule Ozlem leren kennen.

Welke schoonheidsbehandelingen en andere diensten biedt u uw klanten nu aan?
– phibrows
– phi powderbrows
– phi microneedling
– permanente eye-liners
– gezichtsbehandeling
– lash lift
– massages
– ontharen
– verven

Kunt u ons vertellen waar en hoe u uw carrière in de schoonheidsindustrie bent begonnen, en waar u uzelf nu ziet, hoe succesvol u nu bent?
20 jaar geleden opende ik mijn eerste salon in het centrum van Den Bosch. Inmiddels is de salon 2 x verhuisd. Sinds 8 jaar werkt Daisy bij mij en werken we dagelijks samen, altijd met veel plezier. De salon draait ontzettend goed en ben zeer tevreden!

Kun je je jaarlijkse of maandelijkse inkomsten uit de diensten die je aanbiedt bekendmaken nadat je hebt geleerd van de Phinderland Academy?
Sinds ik de behandelingen van Phi in de salon aanbied zijn mijn omzetten verdubbeld! Ben ontzettend blij dat ik de sprong gemaakt heb en de trainingen bij Sule Ozlem gevolgd heb.

Hoe beoordeelt u de richtlijnen die Sule Ozlem u tijdens en na de training heeft gegeven?
De trainingen vervolgd door online lesstof met oefeningen maar ook de begeleiding achteraf zijn top! De uitleg en support zijn zeer goed en voel me altijd meer dan welkom!!

Zou je Phinderland academy en Sule Ozlem aanbevelen aan de mensen in je omgeving die bereid zijn om hun carrière in schoonheid voort te zetten?
Zeker!! Heb in 20 jaar tijd al vele trainingen gevolgd maar de beste zijn tot nu toe allemaal geweest bij Phi Nederland

Wat waren de twee belangrijkste dingen waarvan u denkt dat ze u hebben geholpen om hogere niveaus van succes in de branche te bereiken?
In mijn geval waren dat de goede lessen, lesstof en support van Sule in combi met het doorzettingsvermogen van mezelf.

Wat is uw advies voor beginnende schoonheidsprofessionals?
Kies voor de trainingen bij Phi Nederland, the best!!