select your language

OFFICIAL PHIACADEMY
GRANDMASTER SULE OZLEM SARI

OFFICIAL PHIACADEMY | GRANDMASTER SULE OZLEM

Leyla Durak

Mijn naam is Leyla Durak eigenaresse van de salon Time 4 Beauty Leerdam. Ik ben 36 jaar oud, gelukkige echtgenote en trotse moeder van 3 prachtige kinderen.

Voordat ik beland ben in de beauty industrie heb ik in verschillende branche s gewerkt. Ik heb  jaren lang als Dj gewerkt, in de zorg als assistent welzijn gewerkt en in de kinderopvang als pedagogisch medewerker. Dit allemaal met veel plezier!

Toch was ik toe aan een nieuwe uitdaging, maar ook iets wat goed te combineren was met mijn gezin. Na lang surfen op social media ben ik er achtergekomen dat body shaping de trend is. Ik dacht ‘hey dit kan ik goed doen vanuit thuis’. Zo gezegd zo gedaan, en ik vloog naar Istanbul om de cursussen te volgen, en voila ik heb een mini bodyshaping salon aan huis.

‘En nu?’ Dacht ik, ik wil meer. Dus na een aantal maanden heb ik mijn mini onderneming verhuisd naar een echte salon, maar met alleen bodyshaping ging ik het niet ver schoppen.

Ik volg Sule al jaren op social media, maar ik heb nooit de stap durven te zetten om een behandeling te laten doen. In mijn ogen is Sule de beste in pmu, maar toch durfde ik de stap niet te zetten.

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt, niet om pmu te laten zetten, maar om me aan te melden voor de opleiding Philings.

Gelijk er achteraan de opleiding Phi hennabrows, en binnenkort staan de opleidingen wimperlifting en brow lamination op de planning. Het lijkt wel verslavend Phi academy, vooral nadat ik zie wat voor een kwaliteit ze bieden! Na iedere behandeling in de salon kick ik van de resultaten, omdat ze me iedere keer weer verassen met hoe mooi de resultaten zijn zowel Phineedling als Phi Ion maar ook in bodyshaping kick ik op de resultaten als ik zie dat ze tussen de 2-12 cm in omvang slanker worden!

In de toekomst wil ik alle opleidingen die Phi academy aanbiedt volgen, ik wil groeien en meer mensen gelukkig maken door de juiste behandelingen aan te bieden in mijn salon.

De cursussen zijn goed te doen. Je krijgt voldoende tijd om je ‘huiswerk’ af te maken. Sule en Lisa hebben me erg snel te woord gestaan mocht ik iets even niet meer weten.

Ook tijdens de live cursussen krijg je volle aandacht en wordt er goed geoefend.
Ik ben er gewoon verslaafd aan geraakt dat ik nu al plannen voor in de toekomst heb om me verder te ontwikkelen als pmu artist!

Ik raad iedereen aan om goed te onderzoeken welke opleiding het beste bij je past, en vooral dat je er achter staat. Geloof in je zelf, you can do this!