select your language

OFFICIAL PHIACADEMY
GRANDMASTER SULE OZLEM

OFFICIAL PHIACADEMY | GRANDMASTER SULE OZLEM

Zeliha Durusoy

Waarom heb je besloten om deel uit te maken van de schoonheidsindustrie met Phinederland?
Ik ben mij gaan verdiepen in Phi Academy en reviews gelezen  het belangrijkste voor mij was dat je na 2-3 dagen niet klaar bent maar doorgaat in Craftmaster  met de opdrachten nadat je de levels en theorie hebt afgerond krijg je pas je wel verdiende Certificaat.

Wie heeft je het meest geïnspireerd aan het begin van je leerproces?
Ik ben in Turkije begonnen met een allround opleiding PMU. Berna Kocabay mijn lerares In Turkije die mij nog steeds ondersteund heeft mij Phi Academy aangeraden. Na even googlen en insta scrollen kwam ik bij de naam Sule Ozlem. Dat was de 2’e Power women waar ik volle energie van kreeg.

Hoe heb je Sule Ozlem leren kennen?
Bij de Phibrows opleiding leerde ik Sule Ozlem kennen. Ze wil zoveel kennis meegeven aan de leerlingen en de energie de liefde die zij toont in haar werk is zo inspirerend.

Welke schoonheidsbehandelingen en andere diensten biedt u uw klanten nu aan?
Phibrows, Powderbrows, Combibrows, Nanobrows, eyeliner, infralash,PMu lippen, phillings,phihygenic,Carbon peeling, Phiremoval, Philaser en Lash en Browslift.

Kunt u ons vertellen waar en hoe u uw carrière in de schoonheidsindustrie bent begonnen, en waar u uzelf nu ziet, hoe succesvol u nu bent?
Ik wilde altijd kapster worden vanaf mijn 7’e jaar ik heb 26 jaar als kapster met veel liefde mijn werk uitgevoerd en de PMU wereld kwam heel toevallig op mijn pad wat mij erg aantrok ik ben mij erin gaan verdiepen en uiteindelijk veel certificaten in pocket met veel theorie en praktijk die ik nog steeds veel oefen en doorneem thuis probeer ik het beste uit mijzelf te halen. Ik begon met trillende vingers want je zit eenmaal op iemands gezicht maar het mooie van ons werk is dat je niet de  luxe hebt om domme fouten te maken in het begin OK zo moet je het leren maar in werkelijkheid na een tijdje zet je alles op alles om perfectionist te zijn. Ik ben 49 jaar ik heb in een paar jaar vele opleidingen gehad en certificaten behaald ik had dit niet eens durven dromen. Ik heb veel concurrenten maar uiteindelijk ieder zet zijn eigen handtekening.

Kun je je jaarlijkse of maandelijkse inkomsten uit de diensten die je aanbiedt bekendmaken nadat je hebt geleerd van de Phinderland Academy?
Mijn maandelijkse inkomen begint netjes op gang te komen je hebt natuurlijk tijd nodig om je naam te laten horen na zoveel tijd en ervaring opgebouwd te hebben 1 ding is zeker ik heb al mijn opleidingen wel terug verdiend met bonussen .

Hoe beoordeelt u de richtlijnen die Sule Ozlem u tijdens en na de training heeft gegeven?
Sule is ongelofelijk goed in haar werk, ze leert stampt echt no way’s en het goede op een makkelijke begrijpende manier in je hoofd laat veel aantekeningen maken zodat je thuis de theorie door gaat nemen en afrond met Craftmaster.

Zou je Phinderland academy en Sule Ozlem aanbevelen aan de mensen in je omgeving die bereid zijn om hun carrière in schoonheid voort te zetten?
Ik wil Phi Academy en Sule Ozlem hierbij iedereen aanraden. Waarom PhiAcademy? je krijgt je certificaat als je hem echt hebt verdient dus niet na 2 dagen opleiding dat je achter je klant zit met een certificaat aan de muur en met 100 ???? In je hoofd. Sule Ozlem is benoemd tot Grandmaster bij PhiAcademy die titel krijg je niet zomaar daar moet je ongelofelijk hard en goed voor werken. En vooral de jaren lange Support die je blijft krijgen van haar is onbetaalbaar ze antwoord je altijd. Wat zou je nog meer kunnen wensen van een Academy.

Wat waren de twee belangrijkste dingen waarvan u denkt dat ze u hebben geholpen om hogere niveaus van succes in de branche te bereiken?
Sule organiseert veel  gratis Latex oefen dagen waar je ook met al je vragen kunt komen of loop ergens tegenaan helpt ze je eruit. Er is ook een Phillings dag georganiseerd zodat we weer wat bij leren en onze vragen kunnen stellen face to face.
Hoe doe je social media goed en maak je reklame voor jezelf. Dat leert ze je ook even heb je een niet mooie foto gepost op insta stuurd ze je een DM haal weg die foto. Watshap support groepen, ik kan zo wel doorgaan met de super support van Sule.

Wat is uw advies voor beginnende schoonheidsprofessionals?
Believe In You’re Self
Heb je een opleiding gevolgd ga je er in verdiepen zodat je goede kwaliteit kan leveren aan de klant.